Today.ua

Катя Осадча показала довгі ноги під час прогулянки на яхті

Катя Осадча вирішила влаштувати собі невелику відпустку і втекла від локдауна у спекотний Єгипет. На своїй сторінці в Instagram телеведуча опублікувала кілька фото в чарівному літньому образі на яхті. Осадча вибралася на морську прогулянку, і позувала на фоні моря.

Для відпочинку Осадча обрала короткі світло-бежеві шорти і рожеву сорочку, яку ефектно зав'язала на животі. Свій образ телеведуча доповнила улюбленим головним убором - капелюшком білого кольору, а також масивними зеленими сережками.

Волосся Катя Осадча зібрала в низький хвіст і зробила легкий макіяж. Ведуча дуже рідко з'являється поза роботою з макіяжем. Мабуть, в Єгипті Осадча не тільки відпочиває, а й частково працює.

"Коли фільтри не потрібні", - лаконічно підписала фото Катя Осадча.

Довгі ноги провідною не змогли не звернути на себе увагу підписників. Вони почали порівнювати, чиї ноги довші - у Осадчої, чи Олі Полякової, і зійшлися на тому, що обидві зірки однакові на зріст і довжина ніг у них плюс-мінус однакова.

"Все як у Голівудському фільмі. Море, яхта и красуня", "Вау !!! Красуня! Які фарби!", "Дуже класний образ у Вас, Катю)", - написали фоловери.

Нагадаємо, в останній день березня Катя Осадча поділилася чарівним весняним знімком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ