Today.ua

“Кіно“ повертається: група Віктора Цоя дасть концерт в Києві

Учасники групи «Кіно» знову піднімуться на сцену і покажуть неймовірне шоу в Києві, створенням якого займається син покійного лідера колективу. Повідомляється, що шанувальники поринуть в приголомшливу атмосферу і відчують ефект максимальної присутності Віктора Цоя на сцені.

У 2021 році виповнюється 40 років з заснування легендарної радянської рок-групи «Кіно». В честь цього 13 березня майбутнього року в Палаці спорту відбудеться історична подія.

Олександр Тітов, Ігор Тихоміров і Юрій Каспарян виступлять перед українською публікою, щоб нагадати про творчість успішного колективу. В основі шоу-програми - голос Віктора Цоя, який буде взятий з безлічі записів і живих виступів. Син лідера «Кіно» готував шоу протягом кількох років, щоб реаранжувати деякі треки, оцифрувати аудіо, відео, підготувати невидані музичні нариси та інше. Концерт «Кіно» буде фокусуватися на відео на великому екрані, яке являє собою повноцінний фільм. У кадрі з'явиться легендарний виконавець, будуть показані нові та архівні зйомки групи, малюнки Цоя, вирізки з документальних фільмів та інше. Кожна композиція групи «Кіно» об'єднаються однією темою. Творці обіцяють максимальний ефект присутності на сцені Віктора Цоя і незабутні емоції.

Нагадаємо, Ірина Білик через коронавірус переносить концерти в Палаці "Україна" - ювілей знову скасовується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ