Today.ua

Колишня прес-секретар Зеленського Юлія Мендель вийшла заміж: фото з розпису

Колишня прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель 4 червня вийшла заміж. Її обранцем став колишній замміністра економіки, 36-річний політик Павло Кухта. Радісну новину дівчина повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши знімок із чоловіком.

Юлія та Павло поки що лише розписалися, а весілля планують зіграти після закінчення війни. На розпис молодята прийшли у джинсах та футболках. На одному з фото вони позують, тримаючи в руках свідоцтво про укладання шлюбу. Фото зроблено, мабуть, біля РАГСу.

"Хтось сказав, що четверте число - на щастя. Святкуватимемо після настання миру. Але кохання важливе щохвилини. Люблю", - прокоментувала фото з чоловіком Юлія Мендель.

Ще на одному фото Юлія Мендель показала обручки, які вони з чоловіком вибрали на розпис. Обручки, судячи з фото, золоті та досить широкі, з незвичайним орнаментом по периметру. Павло зробив пропозицію Юлії одразу після того, як почалася війна. Сам Кухта наприкінці березня пішов на фронт. До знайомства з Юлією, Павло був одружений. Має дочку Ярослава від першого шлюбу. 35-річна Мендель раніше не була одружена.

Стосунки Юлії та Павла розвивалися доволі стрімко. У листопаді 2021 стало відомо, що у прес-секретаря Зеленського з'явився бойфренд. А вже 14 лютого, на День святого Валентина, дівчина вперше показала фото з коханим. Тоді в одному з інтерв'ю вона зізналася, що вже готова отримати пропозицію руки та серця, а значить, їхні стосунки на той момент вже були серйозними.

Раніше повідомлялося, хто з жінок за знаком Зодіаку вийде заміж у 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ