Today.ua

Кошеня з вулиці виявилося породистим вихованцем: історія порятунку кинутої тварини

Люди іноді кидають своїх домашніх вихованців, але знаходяться ті, хто їх рятує. Жінка дала притулок з вулиці маленькому кошеняті і навіть не думала, що він виявиться породистим котом. Вона зробила все, щоб тварина вижила, а коли кіт виріс, то від нього не можна було відвести очей.

Під час обіду жінка почула жалібне нявчання. Спочатку вона подумала, що це дме вітер, але прислухавшись, зрозуміла, що це писк кошеня.

Жінка пішла на звук і побачила маленьку тварину, якій було максимум кілька днів, а можливо і менше. У малюка ще були закриті очі, і він тремтів і тихенько пищав від холоду. Жінка не змогла залишити тварину в біді, вона загорнула кошеня в куртку і віднесла додому.

Вдома кошеня нагодували, виділили своє місце і тварина солодко заснула. Кілька тижнів жінка ретельно за ним доглядала, водила до ветеринара, і кіт змужнів. Хутро у кота стало пухнастим і яскраво-рудим, лапи та голова збільшилися у розмірах. Кошеня перетворювався на справжнього дорослого кота. Під час чергового походу до ветеринара жінка дізналася, що врятована нею тварина породи мейн-кун. Господиня вихованця була щаслива, що виростила здорового кота, і остаточно вирішила, що він буде жити з нею.

Раніше повідомлялося, чому домашні коти можуть бути небезпечні для людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ