Today.ua

Ксенія Мішина в прозорому корсеті і рожевому піджаку вразила новим яскравим образом

Ксенія Мішина стане одним із членів журі нового сезону шоу "Україна має талант". На своїй сторінці в Instagram українська актриса опублікувала фото в рожевому піджаку і прозорому корсеті. У такому образі вона з'явиться в одному з ефірів проекту.

У повсякденному житті Ксенія Мішина ходить в зручному одязі, але на зйомках вона часто обирає досить відверті і яскраві вбрання. У зірки прекрасна фігура, тому не підкреслювати її було б дивно.

Ксенія Мішина засліплює жіночністю і сексуальністю в такому жіночному вбранні. Під піджак прямого крою Мішина не стала одягати ні штани, ні спідницю. Суддя "Україна має талант" не має наміру приховувати свої ноги, а щоб підкреслити свою струнку талію, актриса одягла на жакет прозорий корсет чорного кольору, прикрашений пензликами з блискучого каменю. Свій образ Ксенія доповнила блискучими сережками-кільцями та ніжним макіяжем.

View this post on Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

На одному з фото Ксенія Мішина позує разом з Євгеном Котом та Сергієм Притулою. Ще не відомо, в ролі кого вони будуть на новому проекті.

Ведучим нового сезону "Україна має талант", який стартує на телеканалі "СТБ" 23 жовтня, стане Григорій Решетник.

Раніше повідомлялося, що Ксенія Мішина возз'єдналася з Олександром Еллерт, з яким вони нещодавно розлучилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ