Today.ua

Лялька Барбі: Ірина Федишин у пишній сукні та з бантом на голові вразила фанатів новим вбранням

Ірина Федишин не перестає вражати шанувальників своїми яскравими та неординарними вбраннями. Вона завжди віддає перевагу казковим образам принцес та милим ляльковим нардам. Цього разу зірка поділилася кадрами зі зйомок новорічного вогника, постав у кадрі в розкішній бальній сукні.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська співачка опублікувала кілька фотографій, похвалившись своїм вбранням для зйомок. Виглядала 34-річна виконавиця як дівчинка, позуючи у бальній червоній сукні з пишною спідницею, нагадавши Одрі Хепберн із фільму "Сніданок у Тіффані".

"Грудень насичений святковими та новорічними зйомками. На вас чекає багато сюрпризів. Незабаром на каналі "Україна", - зазначила в публікації Ірина Федишин.

Виконавиця залишила волосся розпущеним, злегка підкрутивши кінці та прикрасивши зачіску милим білим бантиком. Вона нанесла акуратний макіяж, підібравши помаду під колір сукні. Шанувальники порівняли Ірину Федишин із принцесою та лялькою Барбі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

"Красуня", "Ви, як завжди, красуня", "Яка принцеса", "Як лялька Барбі", "Неймовірна красуня, люблю вас", "Який гарний у вас образ", "Королева", - захоплюються підписники.

Нагадаємо, Ірину Федишин пограбували прямо біля будинку та обнесли її машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ