Котлети готує кожна господиня, але цей рецепт для багатьох стане приємною несподіванкою. Якщо ви хочете здивувати своїх гостей і приготувати святкові котлети до столу, записуйте інгредієнти і приступайте до приготування. Для начинки котлет використовуйте варені яйця, твердий сир та трохи зелені.
Ці котлети в народі називають "Пташине молоко", а все через начинку. Вони обсмажуються в густому клярі і виходять з хрусткою скоринкою, а всередині мають соковиту начинку, тому тануть у роті.
Котлети "Пташине молоко"
Інгредієнти:
- куряче філе – 2 шт.;
- панірувальні сухарі – 3-4 ст. л.;
- молоко – 2-3 ст. л.;
- яйце - 1 штука;
- сіль перець;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – за смаком.
Для кляра:
- яйця – 2 шт.;
- розпушувач – 0,5 ч. л.;
- борошно - 3-4 ст. л.;
- майонез – 3 ст. л.
Начинка:
- м'яке вершкове масло - 100 г,
- сир – 100 г;
- яйця варені – 2 шт.;
- зелень.
Посоліть, поперчіть та перемішайте фарш.
Яйця та сир натріть на дрібній тертці. Перемішайте начинку для котлет з м'яким вершковим маслом і трохи посоліть. Додайте нарізану зелень.
Для кляру збийте два яйця, додайте майонез та перемішайте. Борошно змішайте з розпушувачем та яйцями.
Сформуйте котлети змоченими у воді руками. У кожну котлетку покладіть достатньо начинки і обмокніть котлети в кляр.
Смажте котлети з обох боків на повільному вогні по 5-7 хвилин.
Смачного!
Раніше повідомлялося про головні помилки у приготуванні котлет, яких припускаються багато господинь.