Today.ua

Курячі котлети з ніжною начинкою: три секретні інгредієнти, які потрібно додати у фарш

Котлети готує кожна господиня, але цей рецепт для багатьох стане приємною несподіванкою. Якщо ви хочете здивувати своїх гостей і приготувати святкові котлети до столу, записуйте інгредієнти і приступайте до приготування. Для начинки котлет використовуйте варені яйця, твердий сир та трохи зелені.

Ці котлети в народі називають "Пташине молоко", а все через начинку. Вони обсмажуються в густому клярі і виходять з хрусткою скоринкою, а всередині мають соковиту начинку, тому тануть у роті.

Котлети "Пташине молоко"

Інгредієнти:

Для кляра:

Начинка:

Куряче філе, цибулю та часник подрібніть у м'ясорубці. Додайте панірувальні сухарі. Фарш можна купувати і магазинний.

Посоліть, поперчіть та перемішайте фарш.

Яйця та сир натріть на дрібній тертці. Перемішайте начинку для котлет з м'яким вершковим маслом і трохи посоліть. Додайте нарізану зелень.

Для кляру збийте два яйця, додайте майонез та перемішайте. Борошно змішайте з розпушувачем та яйцями.

Сформуйте котлети змоченими у воді руками. У кожну котлетку покладіть достатньо начинки і обмокніть котлети в кляр.

Смажте котлети з обох боків на повільному вогні по 5-7 хвилин.

Смачного!

Раніше повідомлялося про головні помилки у приготуванні котлет, яких припускаються багато господинь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ