Today.ua

Квашена капуста швидкого приготування з розсолом: простий рецепт хрусткого салату

Квашена капуста - це дуже корисний продукт, який можна додавати до різних страв, а також їсти окремо як салат. Рецептів квашеної капусти існує багато, але найшвидший з них – це капуста за 24 години. Таке швидке квашення відбувається завдяки оцту. Як приготувати смачну квашену капусту, дізнайтесь у нашому рецепті.

Квашена капуста швидкого приготування

Для початку приготуйте розсіл. Змішайте сіль, цукор та насіння, з киплячою водою. Перемішайте до розчинення спецій і влийте оцет. Залишіть остигати.

Тонко нашаткуйте капусту, видаливши качан. Наріжте капусту поперек шматочками по 3-4 см. Натріть очищену моркву на великій тертці. Руками ретельно перетріть моркву з капустою і розкладіть банками.

Вилийте в банки теплий розсіл. Проткніть капусту китайськими паличками для їжі до самого дна, щоб вийшло зайве повітря, а розсіл рівномірно розподілився по банці. Розсіл повинен покрити капусту - за необхідності утрамбуйте її.

Закрийте банки кришками та поставте капусту в холодильник. Через 24 години квашена капуста буде готова до вживання. Це найшвидший і найпростіший рецепт приготування квашеної капусти в домашніх умовах. Спробуйте самі та переконайтесь у смакових якостях страви.

Раніше повідомлялося про три важливі секрети приготування квашеної капусти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ