Леся Нікітюк поділилася рецептом одного з найпростіших і найкорисніших сніданків. Ведуча розповіла, як вона готує корисні сирники, що не розвалюються, і виходять ідеальної консистенції.
У кожної господині свій секрет приготування цієї страви. Леся Нікітюк готує сирники без яєць, з додаванням банана, і смажить їх на кокосовій, а не на рослинній олії. А ще у Лесі є секрет, як надати сирникам ідеальну форму.
Щоб сирники вийшли круглими і не плоскими, потрібно взяти дерев'яну дощечку, посипати її борошном, сформувати кульку з тіста, накрити їїсклянкою і крутити по дошці, щоб вийшов рівний сирник. Таким чином потрібно зліпити усі сирнички. Процес займе не більше 10 хвилин.
Рецепт сирників від Лесі Нікітюк
- Сир - 500 г
- Банан - 1 шт.
- Борошно - 2 ст. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Кокосове (або вершкове) масло - для смаження.
Спосіб приготування:
1. Для сирників потрібно брати сухий сир. Якщо в сирі є зайва рідина, його необхідно віджати.
2. Перемішайте сир з розтертим бананом, борошном і цукром.
3. Сформуйте з тіста кульки і за допомогою склянки надайте сирникам потрібну форму.
4. Смажте сирники до золотистої скоринки на кокосовій олії. Можна використовувати і вершкове масло.
Смачного!
Раніше Леся Нікітюк показала свій портрет зі шкільного альбому, де вона позує з кучерявим волоссям і чубчиком.