Today.ua

Леся Нікітюк зізналася, з ким би не відмовилася сходити на побачення

Леся Нікітюк стала учасницею програми Improv Live Show на "Новому каналі". В імпровізації "Швидкі побачення" українська телеведуча зізналася, з ким би з учасників шоу вона сходила б на каву поза проектом.

Володарем серця Нікітюк виявився холостяк Костя Трембовецький. Не виключено, що і в реальному житті він цілком міг би стати кавалером Лесі, серце якої зараз вільно.

"Моє серце належить Кості Трембовецькому. З ним би пішла на побачення. До речі, ми вже ходили ... Жартую. Ця історія про побачення з Костею пішла ще з "Хто зверху?". Навіть є хештег # КостяіЛеся ", - сказала Леся.

Імпровізатор в свою чергу поділився, що його серце зможе підкорити дівчина, яка буде розумнішою за нього.

"Тому що розум - це найсексуальніше, що є в людях. 80 відсотків відносин людей - це розмови. І як же круто, коли в них ти дізнаєшся щось нове, бачиш інший хід думок, і сам від цього стаєш краще .. . ", - сказав під час шоу Костя Трембовецький.

Згадуючи всі свої минулі побачення, Леся Нікітюк зазначила, що серед них не було невдалих. Зате стосунки з чоловіками у ведучої поки всі були невдалими.

Нагадаємо, Леся Нікітюк опублікувала в соцмережах звернення до своєї майбутньої свекрухи, в якому похвалилася, яка вона господиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ