Оладки можна приготувати навіть із м'яса. Ця страва стане чудовою альтернативою класичним котлетам. Однак, якщо котлети робляться з фаршу, то м'ясо для оладок просто рубається ножем. Приготування цієї страви не займе більше години. Подавати м'ясні оладки можна з будь-яким гарніром, салатом або соліннями.
М'ясні оладки: рецепт
Інгредієнти:
- свинина чи курка - 600 г;
- яйця – 3 штуки;
- цибуля – 1 штука;
- часник – 3 зубчики;
- майонез – 3 столові ложки;
- крохмаль – 3 столові ложки;
- рослинна олія;
- чорний мелений перець;
- сіль.
Для ніжнішого смаку оладок у тісто додаємо майонез, крохмаль можна замінити на борошно.
До м'яса кладемо подрібнену цибулю, пропущену через прес часник, яйця, сіль та перець.
Отриману масу потрібно добре вимішати та поставити на годину в холодильник.
Приступаємо до смаження оладок. Рослинну олію нагріваємо на сковороді та змоченою у воді столовою ложкою викладаємо на сковороду оладки. Смажимо наші оладки на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Подаємо зі сметаною.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати ситні оладки з рибного філе на обід чи вечерю.