Today.ua

Мадонна в 62 роки зробила перше татуювання

Всесвітньо відома співачка Мадонна в свої 62 роки зважилася на відповідальний крок. Днями вона зробила перше в житті тату, про що повідомила всім своїм фанатам на сторінці в Instagram, опублікувавши фото з тату-салону.

Артистка присвятила татуювання своїм дітям. Вона вивела на зап'ясті акуратний напис LRDMSE - абревіатури з перших букв імен Лурдес, Рокко, Девід, Мерсі, Стелла і Естер.

"Зробила тату вперше в житті", - написала Мадонна під фото в соцмережі.

На одному зі знімків 62-річна поп-виконавиця сидить на кушетці в голлівудській тату-студії і готується до нанесення татуювання. У коментарях до посту шанувальники захоплені вчинком Мадонни. Мадонна вибрала майстра тату, який спеціалізується саме на тонких написах. На другому фото можна побачити готове татуювання на зап'ясті зірки. Напис зроблено дійсно дуже акуратно. Відомо, що Мадонна виховує шістьох дітей. Дочка Лурдес від колишнього чоловіка Карлоса Леона, сина Рокко - від Гая Річі. Девід, Мерсі, Стеллу і Естер співачка усиновила вже після розлучення з чоловіками.

Раніше повідомлялося, що американська актриса Дженніфер Лопес поділилася в соцмережах сімейним фото зі своїми 12-річними двійнятами - Максиміліаном і Еммою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ