Малосольні кабачки у соєвому соусі: рецепт хрусткої закуски з мінімумом спецій

Автор: Лобанова Єлизавета

Сезон свіжих кабачків підходить до завершення, а значить саме час зробити ще кілька смачних домашніх заготовок на зиму. Спробуйте приготувати малосольні кабачки, які будуть готові до вживання вже на наступний день. У складі рецепта мінімум солі і перцю, а на приготування закуски у вас піде не більше 10 хвилин.

Малосольні кабачки у соєвому соусі: рецепт хрусткої закуски з мінімумом спецій - today.ua

Малосольні кабачки у соєвому соусі

Інгредієнти:

  • Молоді кабачки - 2 шт.
  • Часник - 2 зуб.,
  • Зелень кропу і петрушки - 5-6 гілочок,
  • Оливкова олія - 3 ст. л.,
  • Оцет яблучний - 1 ст. л.,
  • Соєвий соус - 1 ст. л.

Малосольні кабачки у соєвому соусі: рецепт хрусткої закуски з мінімумом спецій Для початку приготуємо маринад для наших кабачків. Змішуємо соєвий соус, оливкова олія і оцет в зазначених пропорціях.

Потім миємо й тоненько нарізаємо кабачки. Цибулю і часник також дрібно подрібнюємо.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Засипаємо кабачки в банку, засипаємо цибулю і часник, заливаємо все маринадом. Вже через кілька годин малосольні кабачки будуть готові до вживання. Але краще, щоб вони настоялися в маринаді кілька діб.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Зберігайте кабачки в холодильнику. Подавайте як закуску до будь-якого гарніру, м'яса, або як самостійну страву.

Раніше повідомлялося, як приготувати мариновані кабачки по-корейськи у вигляді смачного салату на зиму.

Головне