Сезон свіжих кабачків підходить до завершення, а значить саме час зробити ще кілька смачних домашніх заготовок на зиму. Спробуйте приготувати малосольні кабачки, які будуть готові до вживання вже на наступний день. У складі рецепта мінімум солі і перцю, а на приготування закуски у вас піде не більше 10 хвилин.
Малосольні кабачки у соєвому соусі
Інгредієнти:
- Молоді кабачки - 2 шт.
- Часник - 2 зуб.,
- Зелень кропу і петрушки - 5-6 гілочок,
- Оливкова олія - 3 ст. л.,
- Оцет яблучний - 1 ст. л.,
- Соєвий соус - 1 ст. л.
Для початку приготуємо маринад для наших кабачків. Змішуємо соєвий соус, оливкова олія і оцет в зазначених пропорціях.
Потім миємо й тоненько нарізаємо кабачки. Цибулю і часник також дрібно подрібнюємо.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Засипаємо кабачки в банку, засипаємо цибулю і часник, заливаємо все маринадом. Вже через кілька годин малосольні кабачки будуть готові до вживання. Але краще, щоб вони настоялися в маринаді кілька діб.
Зберігайте кабачки в холодильнику. Подавайте як закуску до будь-якого гарніру, м'яса, або як самостійну страву.
Раніше повідомлялося, як приготувати мариновані кабачки по-корейськи у вигляді смачного салату на зиму.