Today.ua

Малосольні кабачки у соєвому соусі: рецепт хрусткої закуски з мінімумом спецій

Сезон свіжих кабачків підходить до завершення, а значить саме час зробити ще кілька смачних домашніх заготовок на зиму. Спробуйте приготувати малосольні кабачки, які будуть готові до вживання вже на наступний день. У складі рецепта мінімум солі і перцю, а на приготування закуски у вас піде не більше 10 хвилин.

Малосольні кабачки у соєвому соусі

Інгредієнти:

Для початку приготуємо маринад для наших кабачків. Змішуємо соєвий соус, оливкова олія і оцет в зазначених пропорціях.

Потім миємо й тоненько нарізаємо кабачки. Цибулю і часник також дрібно подрібнюємо.

Засипаємо кабачки в банку, засипаємо цибулю і часник, заливаємо все маринадом. Вже через кілька годин малосольні кабачки будуть готові до вживання. Але краще, щоб вони настоялися в маринаді кілька діб.

Зберігайте кабачки в холодильнику. Подавайте як закуску до будь-якого гарніру, м'яса, або як самостійну страву.

Раніше повідомлялося, як приготувати мариновані кабачки по-корейськи у вигляді смачного салату на зиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ