Today.ua

Мальвінка, пучок та пуф: названі наймодніші зачіски з квітами на весну 2022

Незабаром весна, а значить прекрасним доповненням до весільних та будь-яких урочистих зачісок стануть квіти. Квіткові обідки та шпильки є невід'ємним аксесуаром теплої пори року.

Найчастіше з квітковими композиціями поєднуються такі зачіски, як пучки, мальвінки, коси, розпущені кучері. Крім того, навесні 2022 року в тренді буде висока зачіска під назвою "пуф", в стилі Марії-Антуанетти.

Багато зірок вже взимку 2022 року з'являються на модних показах та заходах з квітами в голові. Вплетені у волосся квіти зроблять будь-яке укладання більш жіночним, ніжним і вишуканим.

Елегантні капелюшки, прикрашені живими або штучними квітами - ще один тренд 2022. Такий аксесуар можна поєднувати з розпущеними кучерями, можна зібрати волосся під капелюхом у хвіст або пучок. Мальвінка, прикрашена квітами, - це найпростіша зачіска, яка під силу будь-якій дівчині. Досить накрутити пасма, закріпити їх ззаду невидимками та шпильками з квітами. Можна використовувати аксесуари у вигляді гребінців, прикрашених квітами або обруч.

Грецький пучок – ще одна проста зачіска, яку легко повторити самостійно. Пасма по всій довжині спочатку закручують, а потім збирають у низьку вільну гульку і фіксують шпильками. Або можна заплести коси, зв'язати їх ззаду, і на місці перетину кіс закріпити шпильку з красивою великою квіткою.

Раніше повідомлялося, які дві модні зачіски для круглого обличчя не вимагають укладання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ