Today.ua

Манікюр на весну в пастельних тонах: найкращі варіанти нейл-дизайну

Пастельні відтінки манікюру навесні набирають особливої популярності. З приходом тепла дівчатам хочеться ніжності і жіночності, і вони все частіше обирають в манікюрі ніжний лавандовий, небесно-блакитний, персиковий і світло-рожеві відтінки лаку.

На пастельному фоні можна малювати будь-які візерунки - від геометрії до абстракції. Прикрасити манікюр можна будь-яким дизайном і елементами декору. Навіть місячний манікюр і френч можна поєднувати з будь-яким пастельним лаком. Найкреативніші дівчата можуть нафарбувати кожен ніготь окремим кольором, створивши на руках веселку. На нігті різної довжини слід обирати свій варіант манікюру. Пастельний манікюр на коротких нігтях відмінно виглядає в рожевих, блакитних і бежевих відтінках. На довгих нігтях бездоганно виглядатиме манікюр в пастельних тонах більш контрастних кольорів.

Серед трендів весни 2021 - пастельний манікюр з узорів у вигляді мережива і з абстрактним малюнком. Золотиста або срібна смужка, краплі, плями і точки, флористичні орнаменти також прикрасять пастельний манікюр, додавши образу трохи легкості і грайливості. Манікюр з актуальних тваринним принтом і манікюр омбре також можна поєднувати з пастельними відтінками лаку. Такий дизайн завжди доречно прикрасити стразами, глітером, або манікюрною пудрою.

Для весільного образу пастельні ніжні кольори підійдуть ідеально. Не обов'язково нігті у нареченої повинні бути білими або молочними. Світло-рожеві і пудрові відтінки додадуть образу ніжності і шику одночасно.

Також пастельний манікюр в поєднанні з чорним кольором і сірими відтінками виглядає не менш актуально і оригінально. Раніше повідомлялося, який манікюр буде актуальним в квітні 2021 року. Ми зібрали для вас головні тенденції та тренди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ