Кабачкову ікру багато господинь звикли закривати на зиму, але й в розпал літнього сезону не потрібно відмовляти собі в цих ласощах. Ікру можна подавати в якості закуски як окремою стравою, так і доповненням до бутербродів або оладок. А ще з кабачкової ікри можна готувати млинці. Наприклад, якщо у вас залишилися банки з минулого року, то сміливіше діставайте кабачкову ікру і готуйте млинці за нашим рецептом.
Млинці з кабачковою ікрою
Інгредієнти:
- кабачкова ікра - 1 л,
- яйця - 2 шт.,
- борошно - 300 г,
- манна крупа - 60 г,
- сухарі панірувальні - 2 ст. л.,
- сода - 0,5 ст. л.,
- лимонна кислота - 0,3 ст. л.,
- олія - 50 г,
- кріп, петрушка, зелена цибуля, сіль.
Кабачкову ікру викладаємо в миску. Зелень миємо й дрібно рубаємо.
Додаємо в кабачкову ікру нарізану зелень, яйця, манку, сухарі, сіль, соду і лимонну кислоту, яку при бажанні можна замінити розпушувачем для тесту.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Перемішуємо всі інгредієнти для млинців, додаємо просіяне через сито борошно і приправу "Італійські трави". Тісто по консистенції має нагадувати густу сметану.
Беремо сковороду, додаємо рослинну олію, розігріваємо і викладаємо ложкою порцію тіста, формуючи круглі оладки. Обсмажуємо кожен млинець з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Викладаємо обсмажені млинці на паперові рушники, чекаємо, поки вбереться зайвий жир, а потім розкладаємо страву по тарілкам.
Подаємо млинці з кабачковою ікрою разом зі сметаною. Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати млинці з кабачка і шпинату нашвидкуруч.