Today.ua

Млинці з кабачковою ікрою на сніданок: простий рецепт ситної літньої страви

Кабачкову ікру багато господинь звикли закривати на зиму, але й в розпал літнього сезону не потрібно відмовляти собі в цих ласощах. Ікру можна подавати в якості закуски як окремою стравою, так і доповненням до бутербродів або оладок. А ще з кабачкової ікри можна готувати млинці. Наприклад, якщо у вас залишилися банки з минулого року, то сміливіше діставайте кабачкову ікру і готуйте млинці за нашим рецептом.

Млинці з кабачковою ікрою

Інгредієнти:

Кабачкову ікру викладаємо в миску. Зелень миємо й дрібно рубаємо.

Додаємо в кабачкову ікру нарізану зелень, яйця, манку, сухарі, сіль, соду і лимонну кислоту, яку при бажанні можна замінити розпушувачем для тесту.

Перемішуємо всі інгредієнти для млинців, додаємо просіяне через сито борошно і приправу "Італійські трави". Тісто по консистенції має нагадувати густу сметану.

Беремо сковороду, додаємо рослинну олію, розігріваємо і викладаємо ложкою порцію тіста, формуючи круглі оладки. Обсмажуємо кожен млинець з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Викладаємо обсмажені млинці на паперові рушники, чекаємо, поки вбереться зайвий жир, а потім розкладаємо страву по тарілкам.

Подаємо млинці з кабачковою ікрою разом зі сметаною. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати млинці з кабачка і шпинату нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ