Today.ua

Михайло Поплавський назвав розмір своєї ректорської пенсії

Михайло Поплавський в свої 71 рік все ще залишається на посаді ректора Київського національного університету культури і мистецтв, але вже отримує державну пенсію. В інтерв'ю Каті Осадчій артист озвучив розмір своєї пенсії, яку він нібито особисто не отримує, а всі гроші віддає помічникам.

"У мене помічники отримують і вона" йде "відразу. Я навіть не знаю, думаю, що отримую як народний депутат, десь близько 16-17 тисяч", - зазначив Поплавський.

Михайло Поплавський в 2021 році відзначив 28-річчя на посаді ректора Київського національного університету культури і мистецтв. Він заявив, що ще планує попрацювати два роки і на 30-річчя передати повноваження ректора комусь молодшому, а сам піде на пенсію, залишивши при цьому і кар'єру артиста. На пенсії Поплавський продовжить керувати своїм ресторанним і аграрним бізнесом, а також більше часу почне приділяти онукам та рибалці.  Катя Осадча також запитала "співаючого" ректора про те, чи правда, що він буде продюсувати свою невістку Аліну Поплавську, яка будує кар'єру співачки. На це питання Михайло Поплавський відповів негативно.

"Це її ініціатива, я їй не допомагаю. Я сказав: «Якщо хочеш співати - співай, хочеш танцювати - танцюй. Це твоя зіркова дорога. Як ти зробиш старт, як реалізуєш творчі амбіції, буде залежати твоє успішне майбутнє. Я продюсувати її не буду ", - заявив Поплавський.

Раніше повідомлялося, що Михайло Поплавський разом з Олегом Винником став організатором грандіозного вокального шоу «Українська пісня року».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ