Today.ua

Найгірший чоловік по гороскопу: який знак Зодіаку не призначений для щасливого і довгого шлюбу

Виходячи заміж за принца на білому коні, може виявитися, що це зовсім не принц. Дізнається дівчина про це тільки через час, коли принц починає поводитися не так, як думала принцеса. Знак Зодіаку багато в чому вирішує, яким чоловіком стане дорослий хлопчик для своєї обраниці. Астрологи переконані, що представники одного зі знаків є найгіршими чоловіками і не здатні побудувати міцну сім'ю.

Близнюки

В антирейтингу чоловіків Близнюки за всіма критеріями займають перше місце. На перший погляд вони чарівні і привабливі, мають почуття гумору, красиво доглядають, говорять компліменти, але все це триває недовго. Представники цього знака Зодіаку є досить хитрими маніпуляторами, до того ж вони завзяті егоїсти. Також Близнюки майже ніколи не гребують брехнею заради досягнення своїх цілей.

Чоловіки цього знаку Зодіаку цінують свою свободу, але плюють на особистий простір своєї другої половинки. Егоїзм Близнюків проявляється у всьому, виняток становлять хіба що діти, але і на їх виховання у Близнюка не завжди буде час і настрій. Близнюки дуже вітряні і непостійні, а для шлюбу це неприпустимо. Вони часто не вкладають в родину стільки, скільки потрібно, і не готові йти працювати на кількох роботах, якщо сім'ї різко знадобляться гроші.

Чоловіки-Близнюки бережуть свій душевний комфорт, свій час і гроші. Однак, в фінансах вони можуть бути вкрай безвідповідальні. Розраховувати на те, що Близнюк буде допомагати своїй дружині по дому, теж не варто.

Раніше повідомлялося, які чоловіки за знаком Зодіаку носять своїх дружин на руках до самої старості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ