Today.ua

Наймодніші спідниці на весну-літо 2022: зухвалі міні та романтичні максі

Спідниці є основним елементом гардеробу більшості жінок. Цей предмет одягу актуальний цілий рік і підходить під будь-який привід - на побачення, в офіс, на прогулянку, або на корпоратив. Кожна жінка може підібрати фасон та колір спідниці під свій образ та тип фігури. Стилісти розповіли, які моделі будуть актуальними навесні-влітку 2022 року.

Наймодніші спідниці на весну-літо 2022

Спідниці з бахромою

Тренд на бахрому не зникне у 2022 році. Якщо у вашому гардеробі досі немає спідниці, прикрашеної великою локшиною в стилі вестерну або моделі з шовковими нитками, що спадають, тоді саме час прикупити таку річ. Носити її можна з білими футболками, об'ємними худі і світшотами, колготками в сітку і грубими черевиками. Довжина спідниці може бути будь-якою, головне, щоб побільше бахроми.

Трикотажні спідниці

Це універсальна річ, в якій можна і на прогулянку вийти, і в кіно сходити. У трикотажному одязі зручно будь-якої пори року. Весною можна носити трикотажні спідниці, до складу яких сходить шерсть. На літо вибрати легші варіанти. Трикотажна спідниця довжини міді буде на піку моди навесні-літом 2022. Що стосується колірної палітри, то у пріоритеті – приглушені та спокійні тони. Актуальними будуть неординарні принти у вигляді геометричних фігур, етнічних мотивів, квіткових візерунків та анімалістичних кольорів.

Міні-спідниці з низькою посадкою

Спідниці, розташовані на стегнах, стали модними. Цей екстремальний фасон можуть дозволити не всі дівчата. Однак, якщо ви десь на відпочинку в гарячій країні, або хочете зробити яскраву фотосесію, або пограти в теніс, то така спідниця стане чудовим доповненням до вашого образу. Міні-спідниці інших фасонів зі шкіри, деніму та вовни також будуть на піку моди у 2022 році.

Шкіряні спідниці

Шкіряні спідниці-олівець з невеликим розрізом і гудзиками, а також моделі з контрастними вставками з інших матеріалів - це те, що вам потрібно навесні. Що стосується декору, то варто звернути увагу на моделі з металевим замком-змійкою або шнурівкою, бахромою або рюшами. У тренди потрапили шкіряні спідниці асиметричного крою. Раніше повідомлялося, які моделі суконь будуть популярними у 2022 році для кожного типу фігури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ