Today.ua

Наймодніші весільні сукні 2022: тренди та фасони, які будуть актуальними для зимової церемонії

Зима - не лише пора новорічних свят, а й для багатьох період весіль. Тренди зимових весільних суконь відрізняються від літніх. У 2022 році дівчатам радять віддавати перевагу класичним вбранням з довгими рукавами, високим коміром, мереживом, та із щільних тканин.

Модні весільні сукні на зиму 2022

Сукні у Вікторіанському стилі

Весільні сукні з високими мереживними комірами, що відсилають до вікторіанської епохи, - ідеальний вибір для весільної зимової церемонії. Подібні образи були актуальними як 70 років тому, так і зараз. Шовк, мережива, витончений фасон ... Що може бути жіночніше і вишуканіше!

Сукні-кейпи

Вінчальні сукні з легкими накидками – цікава альтернатива традиційній фаті. У зимових колекціях 2022 року можна знайти жіночні сукні з акцентами у вигляді шовкового кейпу, який за бажання можна зняти. У тренді будуть сукні, що прикрашені на рукавах вишивкою. Цей елемент додасть весільному образу витонченості.

Весільні сукні з бантами

Об'ємні банти – одна з улюблених стилістичних деталей дизайнерів у весільному сезоні 2022. Мінімалістичні фасони із щільного атласу, прикрашені спереду або ззаду бантами з тканини – це писк моди. Будь-яка наречена в такій сукні буде виглядати надзвичайно. Лаконічні сукні з атласу хороші тим, що вони не відволікають погляду від самої нареченої, і в них взимку буде тепло. Доповнити весільний зимовий образ завжди можна хутряною накидкою. Раніше повідомлялося, які повсякденні сукні будуть модними у 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ