Today.ua

Наймодніші жіночі сумки на весну 2022, які підійдуть під будь-який образ

Сумка – найпопулярніший аксесуар, який доповнює будь-який образ. Навесні 2022 року на піку популярності будуть плетені сумки, моделі оверсайз, мініатюрні клатчі, сумки-відро, та інші лаконічні й нестандартні аксесуари. Стилісти поділилися порадами щодо того, як поєднувати такі сумки із повсякденними елементами гардеробу.

Наймодніші моделі жіночих сумок на весну 2022

Плетені сумки

Плетені сумки - один із найпопулярніших трендів майбутньої весни. Якщо минулого сезону плетіння використовувалося як декор, то зараз дизайнери активно взялися за створення сумок, які нагадують переплетення гілочок і вусиків рослин. Такі сумки чудово будуть поєднуватися як з сукнями, так і з джинсами, а ще з яскравими весняними піджаками, кардиганами та плащами.

В'язані сумки

Унікальність цієї моделі сумок у тому, що найчастіше вони зроблені вручну. В'язані сумки можна поєднувати з різними предметами гардеробу, граючи на контрасті фактур. Не обов'язково під в'язану сумку одягати в'язаний светр. Більш важливо дотримуватися гармонії кольорів та підбирати сумку під свій образ.

Сумки оверсайз

Величезні сумки-мішки не виходять із моди. І цьому є пояснення. Якщо вам потрібно завантажити з собою все і відразу, і при цьому спортивний рюкзак до вашого образу не підходить, то оверсайз - завжди прийде на допомогу. Це незамінний аксесуар у жіночому гардеробі.

Мініатюрні клатчі

Міні-моделі також будуть актуальними навесні 2022 року. У сумку розміром з невеликий гаманець можуть поміститися дзеркало, помада та телефон. Цього цілком достатньо, якщо ви одягаєте сукню та йдете на побачення. У тренді серед клатчів будуть як моделі на ремінці, так і без нього. Мініатюрні моделі чудово поєднуються з браслетами, які за стилістикою перегукуються із самою сумкою.

Сумка-відро

Сумки у формі відра – це новий тренд 2022 року. Ця модель на любителя. До неї потрібно звикнути та знати, з чим поєднувати. Сміливі модниці вибирають такий аксесуар, щоб підкреслити свою унікальність та оригінальність. У сумках такої моделі комбінується кілька матеріалів, як правило, шкіра із плетінням. Раніше повідомлялося про наймодніші фасони жіночих суконь 2022, які підкреслять переваги фігури та приховують зайві кілограми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ