Today.ua

Наймодніший чубчик зими 2021-2022 для густого волосся: особливості та способи укладання

Густий чубчик – новий тренд у зачісках, який підхопили як зірки, так і пересічні модниці. Стилісти розповіли, як має виглядати наймодніший чубчик зими 2021-2022. Зокрема, йтиметься про тих, у кого від природи густе волосся.

Новий тренд навіяний французькими фільмами з Одрі Тоту та іншими актрисами. Акцент на густому чубчику можна побачити і на показах італійського будинку моди Versace. Моделям зробили ультракороткі чубчики як у головних героїнь фільмів "Амелі" або "Дівчина з татуюванням дракона".

Як би ви не хотіли йти в ногу з часом, потрібно враховувати те, що густий чубчик пасуватиме не всім. Головний критерій – наявність товстого волосся. На тонких пасмах чубчик виглядатиме скудно, візуально зменшуючи їх об'єм. Довжина чубчика регулюється на ваш смак. Він може бути як довшим, так і практично закривати брови. Все вже залежить від того, наскільки вам буде зручно ходити з такою довжиною.

Стилісти рекомендують стригти рівний чубок від верхівки молодшим  дівчатам, оскільки волосся у них росте швидше. Тому, якщо раптом зміна іміджу виявиться помилкою, не потрібно довго почекати, щоб чубчик відріс. Найбільше густий чубчик підходить власницям овального обличчя. Такі дівчата можуть дозволити собі практично будь-яке укладання чи стрижку. Не варто поспішати підстригати волосся блондинкам. А ось брюнеткам, шатенкам та рудоволосим дівчатам чубчик пасує більше.

Раніше стилісти назвали найкращий чубчик для жінок із круглим обличчям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ