Today.ua

Накладні кишені, розрізи та потертості: які моделі джинсів модно носити навесні 2023

Не всі моделі джинсів у тренді навесні 2023 року. Якщо ви досі не звернули увагу на те, які моделі є найбільш актуальними, то саме час дізнатися думку стилістів. Експерти пропонують переглянути кілька моделей джинсів залежно від фігури.

Модні моделі джинсів на весну 2023

Так, власницям пишних форм варто приміряти джинси карго з передніми кишенями. Така модель підійде дівчатам вище за середній зріст. Також їм варто звернути увагу на джинси кльош, але не від коліна, а від стегна.

Трендом весни стали також джинси з розрізами з боків та комбінезони. Їх можуть носити всі жінки без винятку, незалежно від зросту та ваги.

Серед трендів минулого 2023 року ми можемо помітити "варені" джинси. Для любителів ретро – це чудовий варіант на весну. Тільки відмовтеся від варіантів з великими білими плямами - важливо, щоб потертості були в міру і не сильно впадали у вічі. Як прямий крій, так і клеш вітаються.

Джинси з принтами також чудовий варіант на весну. Чим складніший дизайн, тим креативнішим буде ваша обновка. Придивіться до абстракцій. Розводи, бризки фарби, лінії та інша геометрія – всі ці елементи актуальні на джинсах, як ніколи.

Джинси з асиметричною застібкою перекочували з осені у весняний сезон. Ця деталь чіпляє та виглядає незвичайно. Підбирайте такі джинси чітко за розміром, щоб вони щільно сиділи на талії. Поєднуйте їх з укороченими топами та світшотами.

Раніше повідомлялося, які моделі сумок будуть на піку моди у 2023 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ