Today.ua

Святкові зачіски на коротке волосся: як носити пучки, коси та хвости

Власниці короткого волосся не повинні позбавляти себе ошатних зачісок. Безумовно, довге волосся набагато простіше укласти в красиву зачіску, прикрасивши його різноманітними аксесуарами. Однак, і короткі стрижки не позбавлені святкових укладань. Навіть власниці каре можуть заплести собі косу, або зробити маленький пучок.

Хвіст з косами

Потрібно зібрати все волосся у хвостик, залишивши два пасма спереду для маленьких кіс. Ще можна заплести з обох боків два колоски, з'єднавши їх на потилиці в маленький хвостик. З такою зачіскою можна вийти на прогулянку, вийти на пробіжку або навіть піти на побачення. Робиться зачіска за лічені хвилини.

Пучок

Якщо у вас стрижка боб-каре, або просто каре, то ви можете зібрати волосся в пучок на маківці. Чубчик додасть образу ще більшої легкості. Можливо, з такою зачіскою далеко від дому не підеш, але насправді багатьом дівчатам дуже пасує пучок. Він акцентує увагу на сильних сторонах зовнішності, відкриваючи обличчя.

Лаковані кучері

Кучері виглядають привабливо на волоссі будь-якої довжини. Навіть найкоротше волосся можна накрутити на бігуді. Для створеня вечірнього образу можна зібрати волосся в хвіст, а бічні пасма пригладити гелем сильної фіксації, надаючи їм форму хвиль. Для повсякденного образу досить просто накрутити мокре волосся і залишити його висохнути, не розчісуючи. Легка недбалість додасть грайливості образу.

Колоски

Для цієї зачіски знадобляться гумки та гребінець. Розділіть волосся на дві частини і почніть заплітати два колоски. Закріпіть колоски гумками, і можете спокійно проходити з такою зачіскою весь день. Ваше волосся буде зібрано і красиво укладено. Раніше стилісти назвали наймодніші зачіски, декоровані квітами, на весну 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ