Today.ua

Настя Каменських зізналася, чому не відзначатиме другу річницю весілля з Потапом

Настя Каменських і її чоловік Потап вже майже два роки як подружжя. 23 травня 2019 року вони зв'язали себе узами шлюбу, і в цьому році у них паперове весілля. Однак, незважаючи на те, що обидві зірки люблять різні свята, свою річницю вони вирішили не відзначати.

В інтерв'ю Каті Осадчій Настя Каменських зізналася, що після двох днів народжень в травні (її і Потапа) відзначати річницю весілля пара не планує.

"Максимум Льоша запросить мене на якесь побачення", - зазначила Настя.

Раніше в інтерв'ю Каменських говорила, що якщо і святкувати другу річницю, то дуже помпезно, як вони святкували першу. Але в умовах карантину зібрати всіх буде складно. Сім'я прийняла колективне рішення пишного свята не влаштовувати. Шанувальники Потапа і Насті з нетерпінням чекають поповнення в їх сім'ї. На кожній світлині фанати намагаються відстежити зміни у фігурі артистки і вже ніяк не дочекаються радісної звістки про її першу вагітність.

"Всьому свій час. Коли всесвіт захоче, щоб у нас з'явилася дитина, коли Бог захоче - тоді він і буде. Я точно знаю, що все це помітять. Просто я бачу, що дуже багато новин і всі чекають. Я розумію це. Але на все воля Божа ", - прокоментувала зірка.

Раніше Настя Каменських розповіла про подарунок від Потапа на свій день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ