Today.ua

Настя Каменських зробила Потапу надихаючий подарунок на Різдво

Настя Каменських на честь Різдва зробила своєму чоловікові Потапу креативний і незвичайний подарунок. Фото, на якому Потап зображений поруч з презентом від дружини, він розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Каменських подарувала чоловікові величезну картину-колаж з його зображенням. Потап настільки надихнувся подарунком, що пообіцяв зробити картину обкладинкою свого майбутнього сольного альбому, над створенням якого він буде працювати протягом цього року.

"Кохана зробила несподіваний і неймовірний подарунок! В рік свого 40-річчя я просто зобов'язаний випустити соло-альбом і зроблю цю картину його майбутньої обкладинкою", - заявив фанатам Потап.

Автором картини є відома сучасна художниця Саша Чичкан. Портрет Потапа, висотою в його зріст, виконаний з колажу журналів і зображень, які уособлюють інтереси і смаки Потапа. Репер зізнався, що це перша картина, яка точно передає його внутрішній стан.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

У коментарях до публікації підписники почали хвалити Настю Каменських за прекрасний подарунок чоловікові, а від Потапа тепер всі з нетерпінням чекають на новий альбом.

"Офігенний подарунок, розумниця Настя!", "Кайф! Чекаємо альбом", "А ось це крутотень просто. Це крутіше ніж коли в дитинстві розглядали килими перед сном", "Справжній шедевр !! Дуже красива картина", "Це ж треба так вміти малювати ", - написали фоловери.

Нагадаємо, Настя Каменських показала один зі своїх найкращих образів в шоу «Маска», через який на неї обрушився шквал критики від фанатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ