Today.ua

Наталя Могилевська в індіанському пір'ї станцювала з Потапом різдвяний танець

Українська співачка Наталя Могилевська не тільки кардинально змінила імідж і стиль одягу, але й приміряла на собі комедійний образ, взявши участь в челленджі, який організував її колега по сцені репер Потап. Обидва артиста беруть участь в проекті "Ліга сміху" в якості суддів. Разом з ще одним гумористом Ігорем Ласточкіним тріо записало відео під різдвяний гімн, яке підняло настрій всім фанатам.

Відео опубліковано на сторінці Потапа в Instagram. У кадрі артисти забавно рухаються під пісню "Jingle Bell Rock". У Могилевської на голові - індіанське пір'я, а Потап з Ласточкіна не одягали ніяких костюмів. Артисти повторили в унісон кілька простих рухів, які легко запам'ятовуються, і на новорічній вечірці їх зможе повторити кожен.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

Однак, в коментарях мало хто оцінив танець Наталі Могилевської та Потапа, тому що багато підписників почали критикувати артиста за його ініціативу заспівати дуетом з російською зіркою Ольгою Бузовою. Нагадаємо, нещодавно Потап в Instagram виклав заклик до Бузової записати спільний трек з його проектом MOZGI, і вона погодилася. Після цього екс-лідер одеського "Правого сектора" Сергій Стерненко заявив, що Ольга Бузова літала в Крим без дозволу на це української сторони, а значить Потап збирається співпрацювати з "ворогом українського народу".

Нагадаємо, Ольга Бузова взяла участь в музичному челленджі від Потапа, станцювавши під його запальний трек «Chica Bamboni». Тоді короткий ролик викликав в Мережі фурор.

Раніше Потап розповів, чому після народження сина почав пити і не може кинути до сих пір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ