Today.ua

Названа наймодніша стрижка 2021 року для всіх типів волосся

Стилісти назвали наймоднішою стрижкою 2021 року рваний каскад. Від інших різновидів каскаду ця зачіска відрізняється нерівними шарами, стирчащими пасмами і об'ємом біля коріння. У моду повертаються тренди 90-х, тому забудьте про щоденні укладки і сміливо йдіть в перукарню за новою зачіскою.

Каскад підходить для всіх типів волосся - особливо тонких. Ця зачіска додає форму і об'єм, підкреслює овал обличчя. Багатошаровість зачіски робить її ще більш природною. Для ще більшої натуральності зачіски після миття волосся не сушіть їх феном, а дайте висохнути самим. При необхідності підніміть пасма дифузором, і укладка готова!

Стилісти говорять, що якщо пасма самі укладаються як треба, значить, стрижка зроблена правильно. Акуратні голлівудські локони і укладені боб-каре вже всім набридли. Дівчатам хочеться чогось легшого і жіночного. Рваний каскад - це ідеальний варіант для тих, у кого немає часу на тривалі укладки і часті походи до перукаря. Волосся буде собі відростати, а ви повторно підстрижете його тоді, коли захочете. Якщо майстер профілірує ваші локони, то ефект легкої недбалості буде триматися трохи довше.

Стрижку "рваний каскад" або шеггі обирають багато зірок - Алекса Чанг, Селена Гомес, Єва Грін, Елізабет Олсен.

Раніше повідомлялося, що співачка Ані Лорак похвалилася трендової в 2021 році стрижкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ