Today.ua

Названа зачіска, яка стала головним трендом 2021 року в TikTok

Соціальні мережі задають тренди в усьому - способі життя, зовнішньому вигляді, поведінці і навіть звичках людей. У першу чергу вплив того, що ми бачимо на екрані, стосується б'юті-сфери. Макіяжі і зачіски зірок надихають на зміни у своїй зовнішності. Зараз все більше зірок в TikTok і Instagram блищать з новою зачіскою - тонкими косичками. Це стає трендом, про який ми розповімо докладніше.

Американська модель Кайлі Дженнер також підхопила модну хвилю, а за нею послідували модниці з усього світу. Зірка розпустила розкішне чорне волосся, а по краях біля овалу обличчя заплела дві дрібні косички. Маленькі косички, які в народі називають "африканськими" знайомі ще по хіпі-епосі 1960-х і 1970-х років. Звідти ж макіяж з "котячими" стрілками і ляльковими віями. У 90-х косички знову стали популярними. У такому образі з'явилася Белла Хадід на Тижні моди в Парижі, передавши образ тієї епохи.

Заплести собі безліч дрібних кісок виявиться не так просто. Але користувачі TikTok діляться лайфхаком. Відокремте пасмо і закріпіть кінець гумкою: так косичка буде плестися одночасно з двох сторін. Коли закінчите, протягніть кінець через середину.

@ 05.11.pm Reply to @dylanscoochie ? #fyp #foryou #indie#beadsinhair #hairbeads #tutorial #foryoupage #indiekid #indiekidfilter ♬ backyard boy slowed and sad remix - LLusion

Африканські косички тримаються на голові дуже довго. За цей час ви встигнете зробити багато фотографій і похвалитися трендовою зачіскою в соцмережах.

Раніше повідомлялося, які п'ять зачісок додають жінкам вік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ