Today.ua

Названі найкращі омолоджуючі зачіски 2021 року: у тренді асиметрія і чубчик

Напередодні весни багато дівчат хочуть оновити свої зачіски, щоб зняти шапки і виглядати свіжо і стильно. Серед трендів 2021 року будуть асиметричні стрижки, причому на будь-яку довжину волосся. Ви можете підібрати зачіску під будь-який тип волосся, при цьому не турбуючись, що ви будете виглядати старше за свій вік. Навпаки, асиметричні стрижки молодять жінок.

Асиметрична стрижка на коротке волосся

Серед усіх варіантів стрижок на коротке волосся ассиметрична стрижка піксі буде в тренді у цьому році. Врівноважити таку зачіску можна за допомогою подовженого чубчика і об'ємної верхівки. Що стосується фарбування волосся при стрижці піксі, то тут підійдуть будь-які відтінки, які вам до душі. Відштовхуйтеся від образу в цілому, але не використовуйте радикальних відтінків.

Асиметрична стрижка на середнє волосся

Ті, хто втомився від довгого волосся, можуть зробити собі асиметричну стрижку, обрізавши волосся до середньої довжини. Така зачіска буде виглядати свіжо і омолодить її власницю. При цьому, чубчик можна підібрати як рівний, так і асиметричний.

Асиметрична стрижка на довге волосся

Асиметрія на довгому волоссі виглядає дуже сміливо, адже на такій довжині помітний контраст. Перехід по довжині може бути як більш плавний, так і більш різкий. Тренд 2021 року - поголене волосся з одного боку, і довге з іншого. Але на таку зачіску зможуть зважитися тільки найбільш епатажні дівчата.

Раніше повідомлялося, які чубчики будуть в тренді у 2021 році, і як підібрати чубчик під свій тип обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ