Today.ua

Названо три корисні інгредієнти, які зроблять борщ ароматнішим та солодшим

Борщ готують по-різному, адже ця страва має більше варіацій ніж будь-яка інша. Смак борщу залежить від кількості в ньому інгредієнтів та спецій. Саме приправи можуть як зіпсувати, так і покращити вашу страву. Ми розповімо, що додати в борщ, щоб він був насиченішим і ароматнішим.

Які продукти зроблять борщ смачнішим

Коріандр

Ця спеція зробить ваш борщ трохи солодкувато-пряним. Коріандр можна додати в кінці приготування борщу, або в засмажку. Розімніть у ступці трохи горошин коріандру і змішайте їх з овочами. Потім відправте в каструлю із борщем. Або можна додати цілі горошини в бульйон на самому початку приготування. Спеція віддасть борщу свій аромат та пряний присмак.

Селера

Якщо ви любите смак та аромат селери, тоді сміливо можете додавати її до борщу. Селера зробить смак борщу більш насиченим. Можна взяти як стебло, і корінь селери. Хтось нарізає селеру кубиками або соломкою, і додає в засмажку до моркви та цибулі. Також можна дрібно натерти корінь селери на тертці, а листя нарізати та кинути в борщ наприкінці приготування.

Вишневий сік

Вишневий сік не лише додасть борщу приємного відтінку, але й допоможе стабілізувати солодкуватий буряковий присмак. Можна приготувати засмажку не на основі томатної пасти, а з додаванням вишневого соку. Пасту додайте окремо. Ви побачите, наскільки зміниться смак борщу, і який приємний присмак додасть сік страві.

Раніше повідомлялося, як приготувати літній борщ із квасу на основі бурякового фрешу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ