Today.ua

Названі жіночі стрижки, які не потребують особливого догляду

Кожна жінка хоче мати зачіску, яка дозволить їй виглядати надзвичайно в будь-який час. Більшість зачісок вимагають від їх власниці особливого догляду, але є стрижки, які виглядають гарно без укладання і частого підстригання кінчиків.

Подовжений боб

Це стрижка з довжиною до ключиць. Вона підійде жінкам з волоссям середньої і вище середньої довжини. Укладати стрижку боб можна при бажанні різними способами. Таким чином, дана зачіска дозволить вам змінюватися з дня на день, а якщо часу на укладку немає, то можна просто вимити і висушити волосся, а форма у вас буде збережена і так.

Зачіски з чубчиком з 70-х

Подовжений чубчик зі злегка підкрученими кінчиками трохи нижче брів в 2021 році знову повернеться в моду. До того ж, зачіска з чубком буде вдало виглядати як на прямому, хвилястому, так і кучерявому волоссі. На перший погляд може здатися, що чубчик доведеться мити і укладати кожен день, але це не так. Безумовно, підстригати його доведеться, але укласти досить один раз.

Зачіска каскад

Ця зачіска сама по собі досить об'ємна, тому додаткового укладання не потребує. Каскад виглядає ефектно на волоссі будь-якої довжини. Перед виходом таку зачіску досить висушити феном, опустивши голову вниз, і при бажанні зафіксувати лаком.

Раніше повідомлялося, які жіночі зачіски на довге волосся втратили свою актуальність в 2021 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ