Today.ua

Названо ефективний спосіб заснути за 2 хвилини та позбутися безсоння

Найефективніший спосіб позбутися безсоння та заснути за 2 хвилини використовують у армії США, і він отримав назву "військовий метод". Цей метод полягає в тому, що потрібно розслабити по черзі всі м'язи обличчя і глибоко вдихнути.

Такий метод розслаблення був створений спеціально для лікування сну та тривожності, і перевірити його на собі може кожен. Шкоди здоров'ю абсолютно не буде.

Доктор Джесс на своїй сторінці в Instagram порадила всім тим, хто має проблеми зі сном, домогтися розслаблення м'язів. Для цього потрібно зробити глибокий вдих протягом 4-10 секунд і злегка напружити м'язи обличчя, язика, щелепи та м'язи навколо очей. Потім необхідно знову зробити глибокий вдих, але вже різко розслабити  вищеперераховані м'язи.

Далі потрібно опустити плечі, щоб зняти напругу та розташувати руки вздовж тіла з боків. Повторіть дихальну техніку, щоб розслабити груди, стегна та ноги.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dr. Jess Andrade Pediatrics (@doctorjesss)

Не варто розчаровуватись, якщо ефект не буде помітний з першого разу. Техніка робоча, проте може вимагати деякої практики. Упродовж кількох місяців, роблячи  вправи на розслаблення м'язів, у 96% людей проблеми зі сном зникають.

"Військовий метод" можна використовувати скрізь, де б людина не знаходилася. Він подібна до медитації.

Раніше медики назвали п'ять продуктів, які допоможуть зберегти гарний зір до старості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ