Курячі котлети - одна з найпростіших м'ясних страв, яку можна приготувати на обід або вечерю до будь-якого гарніру. Якщо ви почали готувати котлети і побачили, що у вас в холодильнику немає яєць, то склеїти всі інгредієнти можна за допомогою крохмалю або манки. Смак котлет від цього не постраждає.
Яєчний білок під час смаження швидко згортається, зв'язуючи м'ясо та інші компоненти. Котлети завдяки яйцю у фарші тримають форму. Однак, якщо додати до котлетного фаршу терту картоплю або кабачок, тоді яйце навіть не знадобиться.
Панірування у вигляді сухарів, або манки, також утримуватиме форму котлет, і вони не розпадуться при смаженні. Якщо ввести у фарш невелику кількість тертого сиру, то котлети не лише не розваляться, а й набудуть пікантний присмак. Перевага курячого фаршу у тому, що він поєднується з багатьма іншими продуктами.
Якщо у склад ваших котлет входить фарш, тоді яйця вже можна не додавати. Котлети і так триматимуть форму.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Раніше повідомлялося, яких пропорцій цибулі та хліба потрібно дотримуватися у фарші для приготування ідеальних соковитих котлет.