Курячі котлети - одна з найпростіших м'ясних страв, яку можна приготувати на обід або вечерю до будь-якого гарніру. Якщо ви почали готувати котлети і побачили, що у вас в холодильнику немає яєць, то склеїти всі інгредієнти можна за допомогою крохмалю або манки. Смак котлет від цього не постраждає.
Яєчний білок під час смаження швидко згортається, зв'язуючи м'ясо та інші компоненти. Котлети завдяки яйцю у фарші тримають форму. Однак, якщо додати до котлетного фаршу терту картоплю або кабачок, тоді яйце навіть не знадобиться.
Панірування у вигляді сухарів, або манки, також утримуватиме форму котлет, і вони не розпадуться при смаженні. Якщо ввести у фарш невелику кількість тертого сиру, то котлети не лише не розваляться, а й набудуть пікантний присмак. Перевага курячого фаршу у тому, що він поєднується з багатьма іншими продуктами.
Якщо у склад ваших котлет входить фарш, тоді яйця вже можна не додавати. Котлети і так триматимуть форму.
Популярні зараз
Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків
Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски
Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км
Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження
Раніше повідомлялося, яких пропорцій цибулі та хліба потрібно дотримуватися у фарші для приготування ідеальних соковитих котлет.