Today.ua

Ніжні сирники без цукру: який інгредієнт зробить страву неймовірно смачною

Сирники - це не лише смачна та корисна страва на сніданок, але й відмінний варіант десерту. Якщо ви стежите за фігурою, сидите на дієті, але хочете побалувати себе чимось смачненьким, саме час приготувати сирники без цукру. Для того, щоб страва вийшла ніжною та пікантною, додайте до неї один смачний інгредієнт.

Для приготування сирників візьміть магазинний сир 5% жирності, яйце, курагу, горіхове борошно і будь-який підсолоджувач (наприклад, стевію).

У яйце додайте щіпку солі і три-чотири краплі стевії, наприклад ванільної, збийте вилкою. До яйця додайте подрібнену курагу. Курагу попередньо потрібно замочити у воді, щоб вона розм'якла. Потім у тісто для сирників додайте три-чотири ложки горіхового борошна, всипаючи його поступово і замішуючи тісто. Можна замінити горіхове борошно кокосовою стружкою.

Змішайте усі інгредієнти між собою. Маса для сирників має бути липкою та м'якою.

Починайте формувати круглі сирники. На стіл насипте трохи борошна. За допомогою двох ложок беріть однакову кількість сирної маси, кладіть на борошно та акуратно формуйте круглі сирники.

Сирники можна як жарити, так і запікати. Для тих, хто сидить на дієті, краще випікати сирники в духовці при 180 градусах, використовуючи папір для випічки.

Можна смажити сирники на розігрітій з олією сковороді на середньому вогні. Щоб сирники не були занадто жирними, покладіть їх на паперові рушники або папір для випічки.

Раніше досвідчені господині поділилися секретом, для чого у сирники додавати рис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ