Омлет - традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в мультиварці, або пароварці. Все залежить від того, яку консистенцію омлета ви хочете отримати. Найніжніший омлет вийде той, який приготовлений на пару. Паровий омлет - це найшвидша, ситна, корисна і смачна їжа на сніданок, як для дорослих, так і для дітей.
Ніжний омлет в мультиварці
Інгредієнти:
- Яйця - 2 шт;
- Сметана (20%) - 30 г;
- Молоко - 30 мл;
- Перець чорний мелений - за смаком;
- Масло вершкове - 10 г;
- Сіль за смаком;
- Зелень - для подачі.
Для початку в глибоку миску розбийте курячі яйця. Налийте молоко будь-якої жирності, збийте омлет кухонним віночком до однорідної консистенції. Додайте 30 г сметани, сіль і мелений чорний перець, ще раз добре перемішайте.
У чашу мультиварки налийте 200-300 мл води, можна гарячої. Покладіть парову решітку. Глибоку форму змастіть вершковим маслом. Налийте у форму суміш для омлету.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Форму покладіть на решітку. Закрийте щільно кришку. Запустіть програму "пароварка" на 10 хвилин. Повітряний омлет готовий. Подавайте страву порційно, посипавши зверху зеленню.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати французький омлет без молока і борошна нашвидкуруч.