Today.ua

Низький хвіст - стильні варіанти найпростішої весняної зачіски для довгого волосся

Низький хвіст - найпростіша і найбільш універсальна зачіска для довгого волосся. Її можна зробити нашвидкуруч, якщо ви поспішаєте на роботу, побачення, або в спортзал. Навесні 2022 року ця зачіска буде актуальна, як ніколи.

Низький хвіст завжди можна прикрасити аксесуарами, і тоді зачіска набуде нової форми. Експериментуйте з образами, адже попереду весна, а значить, саме час зняти шапку і подарувати волоссю нове дихання.

Хвіст у вигляді банта

На початку 2010-х ця зачіска була на піку популярності, і всі дівчатка вчилися на YouTube збирати волосся в бант. Зараз багато зірок повертають цей тренд у моду. Хвіст у вигляді банта - це вишукана зачіска, яка не потребує аксесуарів. Можна заплести хвіст як зі всього волосся, так і зробити мальвінку. У будь-якому разі ця зачіска зробить із вас справжню принцесу.

Хвіст із косичок

Цю зачіску повторити зовсім не складно. Потрібно трохи часу, щоб заплести коси, але ефект вас порадує. І носити такий хвіст із косичок можна буде кілька днів. Оптимально заплести від трьох до п'яти кіс, потім зібрати їх у хвостик резинкою або шпилькою. З такою зачіскою можна вирушити і на навчання, і на побачення, і на прогулянку з друзями.

Хвіст зі стрічкою

Простий низький хвіст легко можна перетворити на ошатну зачіску, перетягнувши волосся шкіряною або будь-якою іншою стрічкою. Локони можна заздалегідь накрутити для створення додаткового об'єму. Стрічка виглядає більш ошатно, ніж звичайна гумка. Раніше повідомлялося, як красиво носити ошатні пучки, коси та хвости на короткому волоссі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ