У сезон кабачків господині вигадують безліч варіантів приготування цього смачного овочу. І це не лише ікра чи рагу. З кабачків виходять чудові оладки, які можна подати на сніданок чи обід. Пропонуємо рецепт цієї чудової закуски.
Рецепт оладок із кабачків з сиром
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 штуки середнього розміру
- Твердий сир – 70 грамів
- Яйця – 2 штуки
- Борошно - 2 столові ложки
- Часник – 2 зубчики
- Сіль – половина чайної ложки
- Чорний мелений перець – на смак
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Приготування:
- Для початку потрібно ретельно помити кабачки та натерти їх на великій тертці.
- Борошно слід просіяти.
- Твердий сир натріть на середній чи дрібній тертці.
- Потім змішайте у великій мисці натерті кабачки, сир та вбийте яйця.
- Всипте борошно і ретельно перемішайте.
- Часник потрібно подрібнити ножем або за допомогою спеціального пресу та додати до тіста для оладок.
- Посоліть і поперчіть тісто на смак.
- Ретельно перемішайте.
- На сковороді нагрійте невелику кількість олії.
- Викладайте на сковороду по одній столовій ложці тіста і обсмажуйте оладки з двох боків до золотистого апетитного кольору.
- Подавати готові оладки з кабачків з сиром можна зі сметаною чи будь-яким улюбленим соусом.
Смачного!
Пропонуємо також цікавий рецепт дерунів з кабачків, які виходять дуже ніжними всередині та хрусткими зовні.
Популярні зараз
У 2025 році у всіх українських школярів буде безкоштовне харчування
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak