Оладки на кефірі з яблуками знайомі всім, але якщо вам хочеться зробити звичну страву більш вишуканою та оригінальною, тоді пропонуємо вам один цікавий рецепт. Оладки вийдуть дієтичними, тому що в їх основі буде вівсяне борошно. Також в тісто додамо арахісову пасту, вона додасть приємного присмаку оладкам. Прикрасити оладки можна будь-якими сезонними ягодами.
Корисні оладки на вівсяному борошні
Інгредієнти:
- вівсяне борошно - 200 г;
- вода – 1/2 чашки;
- кукурудзяний крохмаль – 40 г;
- сіль – 1/2 ч. ложки;
- арахісова паста – 100 г;
- кленовий сироп – 120 г;
- шоколадні дропси - 50 г.
Додаємо сироп, арахісову пасту, вливаємо воду, і все добре перемішуємо. Якщо тісто виходить дуже густе, доливаємо ще воду. Тісто на оладки за консистенцією має бути як сметана.
Додаємо шоколадні дропси до всіх інгредієнтів і ще раз перемішуємо. Викладаємо тісто столовою ложкою на розігріту сковороду з олією. Смажимо оладки з обох боків по півтори хвилини.
Подаємо готові оладки з рослинним йогуртом, ягодами, медом.
Смачного!
Раніше повідомлялося, який інгредієнт потрібно додати в тісто, щоб млинці вийшли тонкими та оксамитовими.