Оладки вийдуть смачнішими, якщо замість молока додати мінералку: секрет приготування ідеального тіста

Автор: Лобанова Єлизавета

Оладки - класична страва на сніданок, яку можна приготувати нашвидкуруч, якщо вам потрібно нагодувати всю сім'ю. Якщо у холодильнику немає молока чи кефіру, можна замішати тісто для оладок навіть на воді. Для приготування тіста ідеальної консистенції знадобиться склянка мінеральної води.

Оладки вийдуть смачнішими, якщо замість молока додати мінералку: секрет приготування ідеального тіста - today.ua

Якщо ви хочете, щоб оладки вийшли ніжними та повітряними, спробуйте приготувати їх без молока та яєць. Багатьох цей рецепт здивує, але ви точно не пошкодуєте, коли спробуєте приготувати такі оладки.

Рецепт оладок на мінеральній воді

Інгредієнти:

  • мінеральна вода;
  • мед;
  • борошно;
  • сіль;
  • сода;
  • ванілін;
  • рослинна олія.

Оладки вийдуть смачнішими, якщо замість молока додати мінералку: секрет приготування ідеального тіста Густий мед потрібно розтопити на паровій пані та додати до нього склянку мінеральної води кімнатної температури.

Популярні зараз

Skoda представила новий кросовер Elroq: фото та ціни

В Україні призовники у 17 років повинні будуть самі стати на облік у ТЦК, інакше штраф

Економіст порадив українцям запастися овочами на зиму

Вживані авто в Україні різко подорожчають, - МВС

Потім додайте сіль і все добре перемішайте.

Борошно в тісто додавайте в два етапи, просіюючи його через сито і перемішуючи вінчиком до однорідного стану.

Потім додайте в тісто для оладок соду, ванілін і трохи олії. Тісто потрібно добре перемішати, поки воно по консистенції не буде схожим на сметану.

Оладки потрібно смажити на добре розігрітій сковороді з олією по 3-4 хвилини з кожного боку.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Оладки за цим рецептом виходять м'які, з медовим ароматом і не черствіють навіть наступного дня. До них не потрібно додатково подавати варення або згущене молоко, хіба що сметану.

Раніше повідомлялося, який секретний інгредієнт додати до тіста для млинців, щоб вони вийшли золотистими.