Ситні і смачні оладки можна приготувати не тільки з кабачків, а й з баклажанів. Така страва вийде ситною і поживною. Подавати їх можна як на сніданок для всієї родини, так і на обід або вечерю в якості теплої закуски. Урізномнітність свій стіл вже сьогодні і порадуйте себе і близьких оладками з баклажанів.
Оладки з баклажанів
Інгредієнти:
- баклажан - 500 г,
- цибуля - 200 г,
- яйце - 1 шт,
- борошно - 150 г,
- сіль і перець - за смаком,
- олія рослинна - для смаження.
Овочі добре промийте та висушіть. Баклажан очистіть від шкірки, почистіть цибулину.
Натріть баклажан на крупній тертці, а цибулю - на дрібній. Додайте в тісто яйце. Змішайте інгредієнти до отримання однорідної маси.
Популярні зараз
Volkswagen у 2025 році почне продавати новий бюджетний кросовер
Нова зачіска та білосніжне вбрання: Олена Зеленська здійснила новий вихід у світ
Шахраї в Україні згадали про старий рекет водіїв
Ціни на бензин та дизель в Україні можуть знизитися попри підвищення акцизів
Поступово додавайте борошно в тісто для оладок. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану. Посоліть і поперчіть тісто на смак.
Розігрійте сковороду з маслом. Викладіть на невеликі порції тіста і обсмажуйте оладки близько двох-трьох хвилин з обох сторін до золотистої скоринки.
Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Подавайте оладки до столу після того, як вони охолонуть, разом зі сметаною.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати оладки з кабачків і яблук нашвидкуруч.