Оладки готуються дуже швидко, і якщо у вихідний день вам хочеться подовше поспати, а діти чекають сніданок, то для вас є безпрограшний варіант - оладки з бананів. Ця страва готується всього з двох основних інгредієнтів. Сніданок вийде смачним, ситним, а головне швидким. Подавати млинці можна як зі сметаною, так і з тим, що забажаєте.
Рецепт оладок з бананів
Для бананових оладок потрібно брати стиглі банани, краще ті, які вже залежалися. На 2-3 порції досить буде 2 банана.
Другий інгредієнт для оладок - яйця. Ні борошно, ні кефір додавати не потрібно. І ви самі здивуєтеся, якими смачними вийдуть ваші оладки. При бажанні можна додати пару ложок цукру, але це якщо ви хочете дуже солодкі оладки. Не забувайте, що банани самі по собі досить солодкі і калорійності.
Випікайте оладки 30 секунд на середньому вогні з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
Ідеально до бананових оладок на сніданок підійде гарячий фруктовий чай або кава з молоком.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати оладки з сезонною полуницею на кефірі.