Today.ua

Оладки з кабачка і картоплі зі сметаною: простий рецепт вихідного дня

Для любителів оладок і дерунів є унікальна страва, яка готується з картоплі та кабачків. Ці два овоча ідеально поєднуються між собою, тому отримана страва буде і смачною, і ситною, і корисною. Подаються кабачково-картопляні оладки зі сметаною і зеленню. Приготуйте їх у вихідний день і порадуйте близьких домашнім обідом або вечерею.

Оладки з кабачка і картоплі

Інгредієнти:

Помийте і очистіть кабачки з картоплею, натріть їх на дрібній тертці і відіжміть зайву рідину.

Почистіть цибулю, натріть його на крупній тертці і додайте до одержаної маси з кабачків і картоплі.

У тісто для оладок додайте яйця, борошно, вершки, дрібно нарізаний кріп. Посоліть, поперчіть. Ретельно все перемішайте до однорідної маси.

Влийте в розігріту сковороду олію. Ложкою викладіть тісто з картоплі і кабачків на сковороду. Смажте оладки на середньому вогні, перевертаючи з боку на бік, поки не утвориться рум'яна кірочка.

Подавайте оладки теплими зі сметаною. Замінити її також можна натуральним йогуртом.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати кабачкові оладки з пікантним грибним соусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ