Оладки - популярна страва, що готується досить швидко і з простих інгредієнтів. Літній варіант страви - оладки з сиром і яблуками, які можна подавати зі сметаною, йогуртом або кефіром. Урізноманітніть своє меню і приготуйте найближчим часом смачні і корисні оладки за нашим рецептом.
Рецепт оладок з яблуками
Інгредієнти:
- 400 г яблук;
- 200 г сиру;
- 2 яйця;
- 150 г рисового або цільнозернового борошна;
- 1 ст. л кокосового масла і вершкового масла;
- ванільний цукор.
- Ретельно помийте і очистіть яблука, видаліть серцевинку і насіння.
- Натріть яблука на крупній тертці. Додайте до яблук сир і розімніть інгредієнти виделкою.
- Приготуйте тісто з яєць, борошна, ванільного цукру і масла, перемішайте до однорідної консистенції.
- Розігрійте пательню, додайте кокосове або вершкове масло, і смажте оладки до готовності з обох сторін.
Яблучні оладки смажать без кришки, але якщо яблука сухі, можна потримати оладки пару додаткових хвилин під кришкою, щоб вони вийшли більш мокрими.
Популярні зараз
Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг
Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки
Робота половини українських банків може зупинитися: у НБУ назвали причину
Подавати блюдо можна з варенням, згущеним молоком, або медом. При бажанні можна присипати оладки корицею, цукровою пудрою, або какао.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати кабачкові оладки із зеленню та бринзою.