Оладки - популярна страва, що готується досить швидко і з простих інгредієнтів. Літній варіант страви - оладки з сиром і яблуками, які можна подавати зі сметаною, йогуртом або кефіром. Урізноманітніть своє меню і приготуйте найближчим часом смачні і корисні оладки за нашим рецептом.
Рецепт оладок з яблуками
Інгредієнти:
- 400 г яблук;
- 200 г сиру;
- 2 яйця;
- 150 г рисового або цільнозернового борошна;
- 1 ст. л кокосового масла і вершкового масла;
- ванільний цукор.
- Ретельно помийте і очистіть яблука, видаліть серцевинку і насіння.
- Натріть яблука на крупній тертці. Додайте до яблук сир і розімніть інгредієнти виделкою.
- Приготуйте тісто з яєць, борошна, ванільного цукру і масла, перемішайте до однорідної консистенції.
- Розігрійте пательню, додайте кокосове або вершкове масло, і смажте оладки до готовності з обох сторін.
Яблучні оладки смажать без кришки, але якщо яблука сухі, можна потримати оладки пару додаткових хвилин під кришкою, щоб вони вийшли більш мокрими.
Подавати блюдо можна з варенням, згущеним молоком, або медом. При бажанні можна присипати оладки корицею, цукровою пудрою, або какао.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати кабачкові оладки із зеленню та бринзою.