Today.ua

Олег Винник отримав престижну українську премію за свій суперхіт

Український співак Олег Винник, який нещодавно оголосив про перенесення концертів з грудня 2020 року на літо і осінь 2021 року, був удостоєний премії за "найкращу пісню року" на "Музичній платформі". Нагороду отримала композиція Винника "Безумная любовь". Цю радісну новину артист повідомив 13 грудня всім своїм підписникам в Instagram.

Винник розмістив на своїй сторінці знімок, на якому він тримає заслужену нагороду. У підписі до фото він зазначив: "Спасибі, що оцінили мою "Безумную Любовь". Разом ми зробимо з безумної вічну!"

На фото Олег Винник позує в темно-зеленому оксамитовому піджаку з відливом і в чорній сорочці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@ olegg.vynnyk)

Шанувальники Олега  Винника почали вітати його з нагородою і цікавитися, коли чекати нових хітів. Адже незважаючи на карантин, багато артистів зараз активно пишуть пісні і знімають кліпи.

"Ви цілком і повністю заслуговуєте цю нагороду ! Вітаємо !!!", "Красунчик!", "Вітаю!", "Вау! Вітаю вас з перемогою. Ви просто нереальний!", "Гідна нагорода гідного артиста", - написали фоловери.

Подивитися трансляцію нагородження премії "Музична платформа" телеглядачі зможуть на телеканалі "Україна" напередодні Нового року.

Раніше повідомлялося, що Олег Винник готує для своїх шанувальників до новорічних свят музичний сюрприз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ